Τετάρτη, Ιουλίου 2

PROJECT ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΄΄ ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΄΄









Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας ΄΄ ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ ΄΄ προσδοκά να θέσει σε λειτουργία το Ναυταθλητικό της κέντρο , που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2008, και θα ξεκινήσει να λειτουργεί πιλοτικά στο τέλος Ιουλίου του 2008.

Η εταιρία ΄΄ ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΄΄ με τον διακριτικό τίτλο ΄΄ ΝΑΥΤΙΛΟΣ Α.Ε΄΄ ιδρύθηκε εντός του τρέχοντος έτους ,έχει ως έδρα της τον Δήμο Δοβρά του Ν.Ημαθίας, ως κύριο δε σκοπό αυτής την ίδρυση και εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων ( κολυμβητηρίων και γηπέδων ), την παροχή υπηρεσιών στα αθλήματα υγρού στίβου σε συλλόγους και σε φυσικά πρόσωπα , την λειτουργία κέντρου αποθεραπείας μετατραυματισμών καθώς και την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών αθλητικού τουρισμού (όπως ποδηλασίας ,αντισφαίρισης ,τοξοβολίας ,ορειβασίας κ.α )

Στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου θα λειτουργήσει προσεχώς αθλητικός ξενώνας, για την φιλοξενία και διαμονή κολυμβητικών και μή ομάδων, καφέ , παιδότοπος, αίθουσες διαλέξεων,σεμιναρίων και συνεδρίων,αίθουσα εκθέσεων όπως και χώρος προμήθειας από τους αθλουμένους κολυμβητικών ειδών.

Η εταιρία ευελπιστεί και προσδοκά ότι με την ανάπτυξη και την λειτουργία όλων των προαναφερομένων εγκαταστάσεων , θα καταστήσει τις εγκαταστάσεις της αθλητικό κέντρο υγρού στίβου- πρότυπο στο χώρο του .


ΤΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΄΄ ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΄΄

Το Ναυταθλητικό κέντρο της εταιρίας θα αναπτυχθεί εντός γηπέδου 9.000 μ2 περίπου ,επί του επαρχιακού δρόμου Βεροίας – Κουστοχωρίου σε υψόμετρο 335 μέτρων , στην θέση ' Δοβρά ' στην περιοχή του Συνοικισμού Πατρίδος του Ν.Ημαθίας , μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας και σε απόσταση 5 μόνο λεπτών, ενταγμένο αρμονικά στο φυσικό κάλλος της περιοχής , καθιστώντας την τοποθεσία του ιδανική για τον σκοπό που προορίζεται.

Στις εγκαταστάσεις του κέντρου της εταιρίας μας θα κατασκευαστούν, πλην των ανωτέρω αναφερομένων τα παρακάτω και τα εξής :

Σε α΄ φάση :

? Μία (1) κλειστή αγωνιστική κολυμβητική δεξαμενή 6 διαδρομών διαστάσεων 25μΧ 12,5μΧ2μ βάθος
? Μία (1)κλειστή πισίνα εκμάθησης (baby pool ) διαστάσεων 10μ Χ 5μ Χ 1μ βάθος .
· Σύγχρονα αποδυτήρια ( ανδρών ,γυναικών ,παίδων ).
· Χώρος υποδοχής με γραμματειακή υποστήριξη .
· Ιατρείο για παροχή πρώτων βοηθειών .
· Σύγχρονο γυμναστήριο .
· Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης .
· Ανοιxτό parking αυτοκινήτων 55 θέσεων .
· Εξέδρες κοινού χωρητικότητας 240 ατόμων .

Σε β΄φάση :

· Μία (1) ανοιχτή κολυμβητική δεξαμενή αγωνιστική 8 διαδρομών ,διαστάσεων 35 μ Χ 25 μ Χ 2,5 μ βάθος , με προδιαγραφές διεξαγωγής επισήμων αγώνων κολύμβησης ,υδατοσφαίρισης ,συγχρονισμένης κολύμβησης .
· Χωρητικότητα 550 θέσεων με 5 δημοσιογραφικές θέσεις .
· Ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων .
· Δύο γήπεδα αντισφαίρισης .
· Χώροι πολλαπλών χρήσεων .
· Αθλητικό spa .
· Υπαίθριος χώρος για εκδηλώσεις .

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Το αθλητικό κέντρο της εταιρίας μας απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους του Ν. Ημαθίας και όχι μόνον ,ανεξάρτητα από την ηλικία τους, την φυσική τους κατάσταση η τα όποια προσόντα τους .
Σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε την νεολαία με όλα τα σύγχρονα μέσα για την άθληση της ,να φέρουμε όμως και τους ανθρώπους της περιοχής μας κοντά στο υγρό στοιχείο ,όπου θα μπορούν αφενός να ασκηθούν ,αφετέρου να δραστηριοποιηθούν ατομικά η ομαδικά σε ποικίλες δραστηριότητες ,να ψυχαγωγηθούν καθόλη την διάρκεια του έτους, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών και να συμμετέχουν σε μια σειρά εκδηλώσεων .
Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις μας, για την ολοκλήρωση τους χρησιμοποιούνται μέσα και υλικά από τα πλέον σύγχρονα στην διεθνή αγορά .
Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής :
- Τα μηχανήματα για την φίλτρανση – επεξεργασία –απολύμανση του νερού των κολυμβητικών δεξαμενών ,αποτελούν προιόν και τοποθετούνται με την επιμέλεια μίας από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες στη Ελλάδα εταιρίας , της ΄΄PISCINA CENTER ΄΄ Συμπληρωματικά γνωρίζετε ότι ο καθαρισμός του νερού στις κολυμβητικές δεξαμενές θα γίνετε με όζον . Χαρακτηριστική του ιδιότητα του όζοντος είναι η ισχυρή οξειδωτική και αντιβακτηριακή του δράση χωρίς οιαδήποτε μορφής παρενέργεια στον άνθρωπο . Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθούν ειδικές διατάξεις ,οι οζονιστήρες ,όπου μέσω λεκτρικών εκκενώσεων παράγεται οξυγόνο εμπλουτισμένο με όζον κατά 10 % περίπου .

- Τα εκπαιδευτικά μέσα όπως και τα παιχνίδια που θα χρησιμοποιούν οι προπονητές –εκπαιδευτές μας, θα ανήκουν αποκλειστικά στους διεθνής οίκους που θα αντιπροσωπεύει η εταιρία μας (SPEEDO –ARENA-KIEFER – WIN )

- Ως κεραμικά πλακίδια των κολυμβητικών δεξαμενών επιλέχθηκαν αυτά της γερμανικής εταιρίας ' BOUCHTAL LD ' τα οποία ως πρωτοποριακά στον χώρο ,είναι ευρέως φημισμένα για την επικάλυψη τιτανίου που φέρουν ,η οποία αποτρέπει την επικόλληση μυκήτων και εν γένει ρυπαρότητας .

- Ο αγωνιστικός εξοπλισμός της κλειστής 25άρας πισίνας θα προμηθεύεται από την εταιρία ' TANCO ', η οποία απετέλεσε πολλάκις χορηγό εξοπλισμού σε ολυμπιακούς αγώνες .

- Τα συστήματα αεραγωγών –κλιματισμού –ψύξης και θέρμανσης είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην διεθνή αγορά ,πιστοποιημένα από την AMERICAN SOCIETY OF HEATING κατασκευασμένα και τοποθετημένα από την 'ΑΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ' .

- Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι η θερμοκρασία του νερού στις μεν κλειστές κολυμβητικές δεξαμενές θα κυμαίνεται μεταξύ28-30βαθμών κελσίου ,στις δε ανοιχτές μεταξύ 23-27 βαθμών κελσίου .

- Τέλος και προς ενημέρωση του κοινού αναφέρεται ότι η κλειστή αγωνιστική 25άρα πισίνα , πληροί όλες τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α και έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αναγνώριση της ως αθλητική δεξαμενή , η οποία και θα αποτελεί κολυμβητήριο αγώνων για την Κολυμβητική Ομοσπονδία και θα είναι και η μοναδική στο Νομό μας όπου θα μπορούν να διεξαχθούν επίσημοι αγώνες κολύμβησης.


Απευθύνουμε ως εκπρόσωποι της εταιρίας μας ,την ρητή διαβεβαίωση προς όλους ότι θα εργαστούμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό ,όπως επιβάλλεται , όχι μόνο από την νομοθεσία και τους ειδικότερους η γενικότερους κανόνες που επιβάλλονται σε όμοια αθλητικά κέντρα , αλλά και από την ευαισθησία που μας διακρίνει , ευελπιστώντας ότι θα επιτελέσουμε στο ακέραιο , τόσο τις αναληφθείσες υποχρεώσεις μας, όσο και το δύσκολο έργο του συντονισμού και της εύρυθμης λειτουργίας του Ναυταθλητικού Κέντρου και όλων των λοιπών εγκαταστάσεων του , με σκοπό την διασφάλιση μιας καθόλα ποιοτικής και ασφαλούς παραμονής σε αυτό αθλητών και επισκεπτών .

Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας με ιδιαίτερη χαρά και προσμονή , για μια ξενάγηση και μια πρώτη ματιά στις υπό διαμόρφωση εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού κέντρου της εταιρίας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: