Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

Οι γυναίκες στη Βέροια έδειξαν Άγγελο Τόλκα


Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση γυναικών μίλησε το απόγευμα της Δευτέρα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας.

Το καφέ «Ερατεινό», αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τις γυναίκες που συγκεντρώθηκαν για την ομιλία. Μάλιστα πολλές ήταν αυτές που αναγκάστηκαν να σταθούν όρθιες και να ακούσουν υπομονετικά τον υποψήφιο. Ο κ. Τόλκας τις ευχαρίστησε για τη συγκινητική τους παρουσία και την υποστήριξη τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κομμάτι του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την προστασία των γυναικών.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τα νομοσχέδια που θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ εφόσον γίνει Κυβέρνηση για την στήριξη της μονογονεϊκής οικογένειας και για τη δημιουργία κέντρων ψυχολογικής στήριξης γυναικών που έχουν ανάγκη σε κάθε δήμο. Έκανε ακόμα αναφορά στην βούληση του ΠΑΣΟΚ να προωθήσει νόμους που θα βελτιώσουν το Οικογενειακό Δίκαιο και άλλα θέματα που αφορούν την οικογένεια, τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα για πολλά χρόνια. Ο κ. Τόλκας έκανε λόγω ακόμα για το τεράστιο θέμα της ανεργίας που ταλανίζει τις γυναίκες, περιγράφοντας τους άξονες βάση των οποίων το ΠΑΣΟΚ θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προγράμματα stage και τον τρόπο που τα εκμεταλλεύτηκε η Ν.Δ προκειμένου να ικανοποιήσει ημετέρους. Τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τέλος στην εκμετάλλευση των γυναικών και στην εξαρτημένη εργασία.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τόλκας κάλεσε τις γυναίκες να στηρίξουν στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου για πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: