Παρασκευή, Οκτωβρίου 2

«Το πολιτικό Διακύβευμα των Εκλογών και η πρόταση μας για την Ημαθία»


ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΥΡΝΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
«Το πολιτικό Διακύβευμα των Εκλογών και η πρόταση μας για την Ημαθία»

Αποτελεί κοινή αίσθηση ότι η πορεία της χώρας μας βρίσκεται σ’ ένα σημαντικό σταυροδρόμι. Στις 4 Οκτώβρη οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν για το ποια θα είναι η κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσει η χώρα προς το μέλλον.


Ποτέ δεν ήταν πιο πιεστική, πιο επιτακτική η ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα. Στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη διακυβεύονται πολλά. Συγκρούονται δύο διαφορετικές αντιλήψεις για την πολιτική και την κοινωνία. Οι Έλληνες πολίτες έχουν δύο επιλογές. Η μια επιλογή είναι να συνεχίσουμε προς την ίδια πορεία απαξίωσης που είναι ταυτισμένη με την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και τον αμοραλισμό στην πολιτική ζωή. Είναι η επιλογή που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες, συρρικνώνει τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, υπονομεύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας και οδηγεί σε διεθνή περιθωριοποίηση και ευρύτερη ανασφάλεια.

Η άλλη επιλογή είναι η πρόταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που αποδοκιμάζει τις πολιτικές οι οποίες ενθάρρυναν την ασυδοσία της αγοράς και οδήγησαν στην πρωτοφανή οικονομική κρίση και εξαθλίωση που βιώνουμε σήμερα. Είναι , αντιθέτως, η επιλογή που προτάσσει ένα νέο οικονομικό και αναπτυξιακό μοντέλο, την στροφή προς την πράσινη οικονομία που μπορεί να διασφαλίσει νέες θέσεις απασχόλησης, φιλικότερη προς το περιβάλλον διαχείριση των φυσικών πόρων της χώρας, καλύτερη ποιότητα ζωής, κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: