Παρασκευή, Μαΐου 19

Συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στη Βέροια την Παρασκευή 26 Μαΐου. Είσοδος ελεύθερη

Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού κορυφώνονται την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 9 το βράδυ οι εκδηλώσεις του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Ελλάδος .Ο γνωστός και αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός έρχεται στη Βέροια , στην πλατεία Εληάς , σε μια συναυλία ανοιχτή στο κοινό.

Μαζί με επτά φίλους του , τον Πέτρο Βαρθακούρη κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Πάνο Δημητρακόπουλο: Κανονάκι, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά και ηχολήπτες τους Γιώργο Καρυώτη και Ευτύχιο Γιαννακούρα , Θα παρουσιάσει, τραγούδια απ’ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια που θα παιχτούν για πρώτη φορά φέτος, και ακόμη τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: “Να ΄ταν ο πόλεμος χορός” και “Με δυο ρολόγια…“.


Η συναυλία οργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ημαθίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας , με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Αντί εισιτηρίου , όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Βέροιας με τρόφιμα μακράς διαρκείας (θα λειτουργεί περίπτερο συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών στο χώρο της συναυλίας).

Πληροφορίες: Χρήστος Μπαζούκης 6972237102
Μιχάλης Νιόπας 6972287701
Νανά Καραγιαννίδου , 2331078120

Δεν υπάρχουν σχόλια: